in ,

LOVE! Slatko LOL OMG WIN

Shawn Mendes kao Disney zvezda? To je zapravo moglo da se desi

(foto: Instagram)

Ne postoji tinejdžer na svetu koji nije čuo za Shawna Mendesa ili koji makar jednom nije zapevao neku njegovu pesmu. Njegova popularnost može da se uporedi sa velikim Disney zvezdama, pa se često pitamo kako je moguće da ga nikada nismo videli u nekoj popularnoj Disney seriji ili filmu. A verovali ili ne, to je zapravo moglo da se desi.

Naime, u nedavnom intervjuu Shawn je otkrio da je kao mali imao veliku ambiciju da postane glumac.

“Užasno sam želeo da postanem glumac. Išao sam na časove glume, išao sam na audicije za Disney, a onda sam ukapirao a zbog nervoze ne mogu da zapamtim scenario’‘, otkriva ovaj slatki pevač. Ispostavilo se da Shawn nije materijal za glumca, ali hvala Bogu, ubrzo nakon toga je otkrio svoj pravi talenat.

“Za muziku sam se slučajno zainteresovao kada sam imao 13 godina. Počeo sam da gledam YouTube klipove uz koje sam pevao. Ubrzo sam postao opsednut. Sledeće čega se sećam – bio sam potpuno u toj priči“, kaže Shawn. Sa 15 godina je postavio prvi klip na Vinu, a ostatak je istorija.

Hmmmm… Možete li da zamislite Shawna u ulogzi Austina Moona ili dečka CeCe Jonas iz Shake it Upa? Mi definitivno možemo!

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nakon 4 godine: Kesha se vratila na scenu sa najboljom pesmom koju je ikada snimila

Koja Bella?! Gregg Sulkin je sada sa bivšom devojkom Justina Biebera