Shawn Mendes najavio svetsku turneju, nastupa u Budimpešti i Beču

Nakon pauze izazvane korona virusom, Shawn Mendes je najavio novu svetsku turneju pod nazivom Wonder, u cilju promocije istoimenog albuma. Srbija i Beograd ni ovoga puta nisu na listi, ali jedno mesto blizu nas jeste – Budimpešta.

Mendes će turneju otvoriti koncertom u Kopenhagenu 14. marta, a zatvoriti nastupom u Madridu dva meseca kasnije, 20. maja.

U Beču, još jednom gradu koji nam je blizu, nastupiće 28. marta u Stadhalli, a dva dana kasnije, 30. marta, stiže u Budimpeštu, u Pap Laszo Sport Arenu, koja je od Beograda udaljena oko 5 sati vožnje.

Koliko košta karta?

Karte će u pretprodaji biti putem aplikacije ShawnAccess od 4. oktobra u 10 ujutru, dok 4 dana kasnije počinje redovna prodaja ulaznica. Još uvek nema tačne informacije oko toga koliko će koštati cena karata za ove koncerte.

Da li će Shawn Mendes doći u Beograd?

Za sada nema naznaka da bi Mendes mogao da promeni putanju turneje i da se posle Budimpešte doveze u Beograd. Nakon Mađarske, ide u Italiju, gde 2. aprila nastupa u Bolonji, a potom ima i 3 koncerta u Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Britaniji, Francuskoj, Švajcarskoj, Portugalu i Španiji. Više sreće drugi put, izgleda!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.