in

LOVE!LOVE! OMGOMG

Sve što znamo o 5. sezoni serije Riverdale

Snimanje ove serije prekinuto je početkom godine zbog korona virusa

Snimanje i produkcija serije Riverdale prekinuta je na proleće, nakon što je u celom svetu proglašena pandemija korona virusa.

Produkcije su prethodnih meseci radile na postavljanju novih sigurnosnih standarda kada je snimanje serija i filmova u pitanju, pa je tako nastavljeno i snimanje omiljene tinejdžerske serije.

Glumci trenutno borave u Vankuveru, gde su morali da provedu dve nedelje kako bi se utvrdilo da su negativni na koronu. Glumica Vanessa Morgan na Instagramu je još otkrila da će testove morati da rade na svaka 3 dana i da ne mogu da napuštaju snimanje.

Kada počinje emitovanje 5. sezone sezone „Riverdale“?

Iako smo navikli da ekipu iz Riverdalea gledamo na jesen, to sada neće biti slučaj. Zbog pandemije korona virusa, snimanja su stopirana, a samim tim nema materijala za nove epizode, zbog čega ćemo morati da čekamo bar do januara 2021. godine. Televizija CW, na kojoj se u Americi premijerno emituju nove epizode, u jesenjoj programskoj šemi nema Riverdale.

Šta sve znamo o petoj sezoni serije „Riverdale“?

Poznato je da će 5. sezona početi maturskom večerom u srednjoj školi, što su zapravo epizode koje je trebalo da gledamo na kraju prethodne sezone.

Nakon što odgledamo ove epizode, idemo u budućnost: pošto svako iz ekipe ide na različit koledž, tvorci serije su rešili da preskoče taj period, tako da svi vraćaju u Riverdale posle 4 godine.

PROČITAJTE: Koliko zarađuju zvezde serije „Riverdale“?

„Svi naši likovi idu na različite koledže, tako da mislim da ćemo te 4 godine preskočiti i potom nastaviti sa pričom. Plan je da ih sve vratimo u Riverdale, nakon što završe koledže i da vas sve ubacimo u neku sasvim ludu priču,“ rekao je kreator serije Roberto Aguirre-Sacasa.

Ko (ne)će glumiti u petoj sezoni serije „Riverdale“?

U februaru ove godine, saopšteno je da se Skeet Ulrich i Marisol Nichols neće vraćati u seriju. Ipak, nekoliko meseci kasnije, Marisol je izjavila da će njen lik Hermione imati ulogu u novim epizodama i da će biti „bolja nego ikada“.

Trejler za petu sezonu serije „Riverdale“

Trejler za petu sezonu serije Riverdale još uvek nije objavljen, a pretpostavka je da će se to dogoditi u oktobru i novembru.