in

LOVE!LOVE! CryCry OMGOMG WTFWTF WINWIN SlatkoSlatko LOLLOL

Sve što znamo o 4. sezoni serije „Elite“

Videom koji je juče osvanuo na društvenim mrežama zvanično je potvrđeno da će se serija  vratiti na sa 4. sezonom.

„Hoćemo da vam kažemo da smo dobili scenario za 4. sezonu i da je veoma dobar… i trebalo bi da se pripremite,“ rekla je ekipa serije u videu.

Ovaj španski tinejdžerski triler sve nas je zaludeo još 2018. godine, kada se prva sezona pojavila na striming servisu. Za one koji ne znaju ništa o seriji, upozorenje: slede spojleri!

Podsetimo, ljudi širom sveta opčinjeno prate ekipu prestižne škole koju pohađaju samo elitna deca, a već u prvoj epizodi glavni lik, Marina, biva ubijena. Od tog trenutka, skandali i drame samo se nižu – uz još mnoga ubistva.

Iako je bilo priče da se niko iz originalne postavke neće vratiti u 4. sezonu,  (Guzmán) i (Samuel) već su počeli da lagano najavljuju novu dramu. Zato hajde da vidimo…

Šta sve znamo o 4. sezoni serije Elite?

U maju 2020. godine, Netflix je na Twitteru zvanično potvrdio da je počelo snimanje 4. sezone, videom u kome se pojavljuju glumci koji i dalje igraju u seriji. Ipak, još kada je 3. sezona izašla. španski sajt Bluper pisao je da će serija imati 4. i 5. sezonu, ali da će ekipa biti sasvim drugačija. To znači samo jedno – čeka nas još mnogo epizoda.

video

Kada možemo da očekujemo premijeru 4. sezone serije Elite?

S obzirom na to da je ekipa serije tek dobila scenario, za sad nema naznaka kada bismo mogli da gledamo nove epizode.

Prva sezona Elite premijerno je prikazana 5. oktobra 2018. godine, druga sezona je izašla 6. septembra 2019. godine a treća sezona u 13. marta 2020. godine. Imajući u vidu da ne postoji „šema“ po kojoj se sezone objavljuju, u ovom trenutku ne možemo da pretpostavimo kada bi nove epizode mogle da stignu.

Ipak, pošto se pretpostavlja da produkcija uskoro kreće, potencijalni datum premijere 4. sezone serije Elite može da bude na jesen 2020. ili proleće 2021. godine, dok bi 5. sezona došla ubrzo posle nje.

Ova godina je nešto drugačija kada su snimanja u pitanju: zbog pandemije korona virusa, odloženo je snimanje mnogih serija, što znači da bi to moglo uticati i na Elite. 

Ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama koje je Netflix objavio 20. jula, snimanje novih epizoda je već počelo.

Ko glumi u 4. sezoni serije Elite?

I pre nego što je prikazana treća sezona, originalna postavka istakla je da će u 4. sezoni glumiti potpuno novi glumci. Georgina Amorós, koja igra Cayetanu objasnila je: „Ciklus se završava, a drugi počinje,“ dok je Alvaro Rico (Polo) objasnio: „Ovo je definitivno završetak razvoja nekih likova.“ 

Ovu vest prvi je objavio španski dnevnik Fuera de Series, koji je rekao da će treća sezona biti poslednja za većinu likova i da će se u 4. pojaviti sasvim nova ekipa učenika, slično kao u britanskoj serijie Skins. U ovom trenutku, čini se da će polovina originalne ekipe glumaca biti i u nastavku serije.

Netflix je 19. maja objavio video u kome se oprostio glumaca. „Pogledajte poslednje dane snimanja dok se Ester, Danna, Alvaro, Mina i Jorge opraštaju od serije,“ stoji u objavi pokraj videa, kojim je potvrđeno da se Carla, Lu, Polo, Nadia i Valerio neće biti u 4. sezoni.

Srećom, u 4. sezoni će glumiti Itzan Escamilla (Samu), Miguel Bernardeau (Guzmán), Arón Piper (Ander), Omar Shana (Omar), Claudia Salas (Rebeca), Georgina Amorós (Cayetana). Još uvek nije poznato da li će Sergio Momo (Yeray) i Malick (Leïti Sène) reprizirati svoje role u novim epizodama.

Nakon višemesečne ćutnje, Netflix je 20. jula otkrio koga ćemo gledati u nastavcima, pozdravivši novu ekipu glumaca.

„Dobrodošli u Elite porodicu, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi and Pol Granch,“ stoji u objavi, nakon čega su objavili i fotografije nove ekipe, sa starim glumcima – na snimanju. Ovo znači samo jedno – snimanje novih epizoda je počelo.

video

Šta se dešava u 4. sezoni serije Elite?

Imajući u vidu da u 4. sezoni serije Elite glumi gotovo sasvim nova ekipa, još uvek nije jasno koja će biti radnja serije. Treća sezona završila se tako što su Guzmán, Samuel, Rebeca, Ander i Omar još uvek u školi, pa pretpostavljamo da ćemo gledati kako izgleda kada se njihov život ukrsti sa životima novih učenika.

Kada stiže trejler za 4. sezonu serije Elite?

Još uvek nema ni tizera ni trejlera za 4. sezonu serije Elite, ali čim ga bude, objavićemo ga ovde.