Luka Rajić najavio debi album Deca novog milenijuma. Stigao je i najavni singl

Album objavljuje Universal Music Serbia 6. 9. 2024.

Luka Rajić objaviće svoj debi album imena Deca novog milenijuma 6. septembra 2024. godine, a kao najava, danas nam je stigao i singl Slobodan pad.

Jedan od najperspektivnijih mladih kantautora regionalne muzičke scene prožeo je hipnotišuću produkciju pesme svojim emotivnim vokalom.

„Svaka pesma je sačuvana uspomena iz vremena u kom je nastala i emocije odakle je potekla. Dok pišem, moja namera je da zaustavim trenutak u sebi i iznedrim iskru pesme koju želim da pretočim u univerzum gde to ponovo doživljavam. Tako nastaje sva moja muzika, pa i prvi album„, kaže Luka.

Deca novog milenijuma je kolekcija reči, zvukova i slika koje su ogledalo mene, ali i svih drugih koji prolaze kroz rolerkoster iskustva 20-ih godina. Ja se svakim usponom i padom sve više oslobađam – a taj odraz želim da vide svi koji će slušati ove pesme“, dodao je Rajić.

nastavak teksta nakok videa

Album, koji će objaviti Universal Music Serbia, svojevrstan je dnevnik 20-ih godina gde Luka Rajić poručuje da su među nama generacije „budne, žedne, pune snova“ koje streme da donesu slobodu sebi i drugima.

Pomirujući dihotomije u sebi, Luka Rajić debitantskim albumom predstavlja pesme o pitanjima svoje generacije i tvrdi da odgovor na sve leži u prigrljivanju sopstvene autentičnosti.

Za audio produkciju novog izdanja sarađivao je sa svojim bratom, producentom u usponu, Igorom Rajićem i sa A.N.D.R., producentom i multiinstrumentalistom školovanim na američkom Berkliju koji je 2023. nagrađen priznanjem „Najbolji novi izvođač“ od strane Runde (diskografskog udruženja Balkana). Albumu „Deca novog milenijuma“ prethode četiri singla i EP „Ludim od kluba“, kao i saradnje sa značajnim imenima nove generacije poput A.N.D.R, Pocket Palme i Jymenik.

Šta je o albumu Luka rekao u intervjuu za teenstar, pogledajte u nastavku.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.