in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

Camila Cabello i Shawn Mendes najavili duet (VIDEO)

Camila Cabello i Shawn Mendes osvojili su srca fanova širom sveta nakon što su objavili zajedničku pesmu I Know What You Did Last Summer, zbog čega godinama nestrpljivo čekaju da dobiju još jednu saradnju. A taj dan je konačno tu.

Naime, nedavno je počela da kruži teorija da će Camila i Shawn uskoro izbaciti novu pesmu, nakon što su uočeni u jednom kafiću u Los Anđelesu.

Glasina o saradnji je pokrenuta još krajem prošle godine kada su oboje objavili fotografije na društvenim mrežama u random okruženju, a Cami je ispod svoje napisala: ‘IKWYDLS 2?’.  Kako mesecima nismo dobili dodatne detalje, glasina se utišala, sve do skoro.

Jedan fan je radosno objavio fotografiju na Twitteru, na kojoj možemo videti pevačicu i pevača u jednom kafiću. Nadali smo se da je vreme iskorišćeno kako bi se dogovorili o datumu i promociji njihovog novog singla i bili smo u pravu.

Shawn i Camila su na društvenim mrežama najavili novu pesmu i novi spot kratkim klipom. Još uvek nisu otkriveni detalji ove numere, ali melodija koja prati klip je mnoge podsetila na pesmu The Night We Met, koju smo zavoleli gledajući seriju 13 Reasons Why, pa se čini da nas čeka nežna romantična pesma.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara