Novi album Taylor Swift i iznenađenje od 15 pesama: THE TORTURED POETS DEPARTMENT

Najveća muzička pop zvezda 21. veka, Taylor Swift predstavlja svoj jedanaesti studijski album „THE TORTURED POETS DEPARTMENT“ – kolekciju ogoljenih emocija spakovanih u opevanu poeziju.

Umetnica u novoj etapi svoje karijere dopušta da svoju patnju iz teškog životnog perioda pretoči u melanholičnu liriku ispraćenu svedenim pop zvukom sa primesama sint-popa na kom je radio producent Jack Antonoff, a na projektu se pridružio i umetnik Aaaron Dessner.

„Ovo je antologija novih radova koji se osvrću na događaje, stavove i osećanja iz jednog fatalističkog trenutka u vremenu koji je bio senzacionalan, ali istom merom i jako bolan. Ovaj period autorovog života je završen – poglavlje je zatvoreno i nema osvete i potrebe za dokazivanjem sada kada su rane zalečene. Kada malo bolje pogledam, mnoge od tih rana nastale su svesno. Ovaj pisac veruje da naše suze postaju svete kada se pretoče u mastilo na papiru. Možemo se osloboditi svoje najtužnije priče tek kada je ispričamo. I sve što ostaje je poezija“, napisala je Taylor Swift na svom zvaničnom Instagram profilu.

Samo dva sata nakon izlaska 16 pesama u okviru novog izdanja, umetnica je bez prethodne najave slušaocima darovala još 15 potpuno novih numera upakovanih u izdanje „THE TORTURED POETS DEPARTMENT: THE ANTHOLOGY“ – ovaj tajni projekat je finale muzičarkine priče predstavljene kroz elegičnu poeziju.

„Jedno iznenađenje za vas u dva ujutru – „THE TORTURED POETS DEPARTMENT“ je zapravo dupli album! Toliko sam poezije napisala tokom prethodne dve godine da sam poželela da sa vama podelim sve, tako da je sada dostupno i drugo izdanje mog albuma. Dodatnih 15 pesama. Priča više nije moja, vaša je“, podelila je Taylor Swift sa pratiocima svog Instagram profila.

Album dolazi nakon nagrađivanog projekta „Midnights“, krunisanog prestižnom Grammy nagradom, a umetnica se u međuvremenu temeljno bavi i reizdanjima svojih starih albuma – poslednji koji je dobio svoje novo izdanje je album „1989 (Taylor’s Version)“. Muzičarka se trenutno nalazi i na svojoj najvećoj svetskoj turneji do sada pod nazivom „The Eras Tour“, a njena nepresušna inspiracija i konstantni entuzijazam i temeljnost u radu bez sumnje će nastaviti da je drže na samom vrhu muzičke industrije.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.