in ,

Fate: The Winx Saga je nova serija na Netflixu: evo zašto je fanovi (ne) vole

Otkako je prošlog petka stigla na popularni striming servis, ne prestaje da se priča o njoj. Evo i zbog čega…

Fate: The Winx Saga nova je Netflix serija, inspirisana istoimenim crtanim filmov Winx club. Otkako je prošlog petka stigla na popularni striming servis, ne prestaje da se priča o njoj. Evo i zbog čega…

O čemu se radi u seriji Fate: The Winx Saga?

Nova serija govori o Bloom (Abigail Coven), tinejdžerki koja je upravo otkrila da je vila vatre. Nakon što je otkrila svoje moći, Bloom počinje da studira u Alfei, zajedno sa drugim magičnim mladim odraslima, uključujući Ski (Danni Griffin), koja joj se odmah dopadne.

Zbog čega fanovi nisu zadovoljni serijom Fate: The Winx Saga?

Mnogi smatraju da je rimejk crtanog filma bio nepotreban. Neki od likova izmenjeni su – fizički, neki likovi su izbačeni i ubačeni novi umesto njih (nećemo da vam spojlujemo!) Ipak, više je onih koji na internetu smatraju da je serija ispunila očekivanja i da jedva čekaju nove epizode.

Serija je dobila i loše kritike zbog lika Muse, koji je zasnovan na Lucy Liu, kao i zamenom za Floru, koja je bila Latina inspirisana Jennifer Lopez.

Koliko epizoda ima serija Fate: The Winx Saga?

Prva sezona serije Fate: The Winx Saga ima samo šest epizoda i završava se tako da je jasno da će biti nove sezone. Sve epizode dostupne su sada na Netflixu?

Kada izlazi druga sezona Fate: The Winx Saga?

Za sada nema zvanične potvrde da će se snimati druga sezona. Ipak, dobro obavešteni izbor sajta The Wrap tvrdi da se o tome razgovara. „Već se priča o drugoj sezoni, a glavni lik u njoj će biti upravo Flora, koje nije bilo u ovoj sezoni,“ naveo je izvor. Netflix ništa nije potvrdio niti najavio, ali njima nekad treba i do dva meseca da objave da je serija obnovljena za novu sezonu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *