Kako da probiješ led kod simpatije: ovo su naši saveti

Imaš tu neku simpatiju još od januara, ali tek sada imaš hrabrosti da joj priđeš i kažeš kako stoje stvari? Okej, imamo par saveta za tebe, posebno ako misliš da su ti sposobnosti za razgovor malo zarđale. 

Ovo su naši saveti koji ti mogu pomoći da probiješ led kod simpatije i možda osvojiš poneki bod!

Šta da kažeš kada simpatija…

  ima dobre vesti: Simpatija ti je upisala željeni faks? Ili ima letnji posao? I detalje dobrih vesti deli sa tobom? Odlično, iskoristi ovaj momenat i pokaži koliko ti je stalo. Pošalji velikim slovima ČESTITAM i obavezno dodaj poruku ohrabrenja poput – “Bilo je od početka jasno da ti to možeš”. Ovakve sitnice uvek pomognu.

  ima loše vesti: Normalno je da ne znamo kako da se postavimo u situacijama koje nisu najprijatnije. Ako se tvojoj simpatiji nešto loše dešava u životu, probaj da se vidite uživo – ili ako to nije moguće, bar preko FaceTimea. No, bilo kako bilo, prati sledeća pravila: prihvati situaciju u kojoj se nalazi, pazi na osećanja i podseti je da ima tvoju bezrezervnu podršku. Nakon toga se javljaj s vremena na vreme, čisto da vidiš kako se oseća.

… se žali na bivšeg/u: Ovde su stvari prilično jednostavne: izbegavaj da pričaš bilo šta loše o bivšim ljubavima tvoje simpatije. Probaj da brzo promeniš temu. “Baš mi je žao da to čujem. Nego, znaš li da je izašla druga sezona one naše serije?”. Ako i dalje pokušavaju da nastave sa pričom o bivšoj ljubavi, to je znak da i dalje nisu završili sa tom pričom i da tek treba da stave tačku na tu vezu, pre nego krenu dalje.

… se žali na BFF: Sudrži se od loših komentara na račun simpatijinog najboljeg prijatelja – hej, niko od nas nije savršen, a oni se verovatno druže godinama i znaju sve vrline i mane jedno drugog. Ne bi bilo lepo da ti daješ ružne komentare. Umesto toga, daj neki duhovit komentar i pozitivni spin na priču – tako ćeš dobiti i bodove!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.