Zašto devojke stavljaju lak za kosu na okovratnik majice? Imamo odgovor

Izgleda da još uvek postoji dosta devojaka koje ne znaju za ovaj trik, a svakoj od nas bi mogao biti koristan u različitim trenucima.

Možda zvuči čudno, ali postoji zaista dobar razlog zašto bi trebalo da našpricaš malo laka za kosu oko ovratnika pre nego što obučeš majicu.

Zvuči čudno i može delovati malo smešno, ali garantujemo ti da nije tako i da će ti ovaj trik na kraju biti koristan. Pogotovo će ti dobro doći u letnjim mesecima kada često nosimo bele majice. U njima je ipak malo manje vruće. Lak za kosu će ti pomoći da se šminka sa lica ne prenese na majicu.

Nije teško zaprljati belu majicu jer ona kao da je magnet za prljavštinu. Na ovaj način barem šminka neće završiti na njoj. Ne izgleda lepo kada ostane trag pudera na majici.

E pa, ovako neće! Ispada da mnoge devojke još uvek ne znaju za ovaj trik, a ako si i ti jedna od njih, sada ćeš saznati. Nije ništa komplikovano. Samo sa svojim običnim lakom za kosu koji koristiš za fiksiranje frizure, pošpricaj i ovratnik majice. Možeš to uraditi dok je majica na tebi ili pre nego što je obučeš, ako ne želiš da ti se lak zalepi za kožu.

Lak će obezbediti da majica na tom delu ostane čista. U komentarima se javilo mnogo devojaka koje kažu da će im ovaj trik promeniti život i pitaju se kako ga do sada nisu znale.

Oni koji su isprobali kažu da zaista funkcioniše. Može ti koristiti i kada nosiš belu košulju, bilo da ideš na praksu ili imaš letnji posao, jer je lakše zaprljati ih puderom.

Treba ti bilo koji lak za kosu, nije potreban poseban, a sigurno ga imaš kod kuće. Isprobaj!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.