4 znaka da tvoja srednjoškolska veza neće preživeti odlazak na faks

Neke srednjoškolske veze prežive kraj srednje, ali većina ne.

Sada ti se možda čini da je vaša veza super jaka i da ne postoji ništa što može da je uzdrma ili da dovede do prekida, ali kraj srednje škole za mnoge veze znači i raskid.

Odlazak na fakultet je ogromna promena u vašem životu i to će uticati na vaš život više nego što mislite.

Srednjoškolske ljubavi su slatke i divne, ali često ne traju zauvek. U tom trenutku se čini da je to to, ali godinama kasnije shvatićete da je prekid te veze zapravo bio ono što vam je trebalo.

Veza u srednjoj školi ponekad može da vas sputava nakon srednje škole. Naročito ako ste vi i vaš dečko izabrali različite načine da nastavite svoju budućnost, ako ste otišli ​​​​u potpuno različite zemlje da studirate ili ako vam je pritisak na fakultetu postao preveliki.

Srednjoškolske veze su tu da nas nauče ljubavi, da imamo tu slatku uspomenu koju ćemo nositi sa sobom do kraja života i nezgodan prvi poljubac. Nakon srednje škole, mnoge od tih veza propadaju. Hoće li vaš biti jedan od njih? Ovi znaci otkrivaju da kraj srednje verovatno znači i kraj za vas.

Imate različit pogled na to kako vaša veza treba da izgleda

Ti želiš jedno, on hoće drugo i ne možete da nađete zlatnu sredinu. Možete se nadati da će se u narednih nekoliko meseci vaši stavovi uskladiti, ali je verovatnije da neće. Čak i ako se pomirite, sasvim je moguće da će te razlike uskoro ponovo isplivati na površinu. Da bi bilo koja veza funkcionisala, uključujući i srednjoškolsku, obe strane moraju da imaju isto mišljenje o tome kako žele da veza izgleda i kuda ide.

Vaša veza je već klimava

Već imate problema u vezi, redovno se svađate ili povremeno nervirate jedno drugo svojim ponašanjem. Šta god da je vaš problem, ako se vaša veza ne može opisati kao čvrsta, već prilično klimava, odlazak na faks to može samo da pospeši. Pogotovo ako će vas tada deliti stotine kilometara. Kada veza koja nije jaka čak dok ste zajedno postane veza na daljinu, to može dovesti do njenog kolapsa.

Želite nešto novo i drugačije

Kada razmišljate o budućnosti, niste 100% sigurni da u njoj vidite svog sadašnjeg partnera i partnerku. Iako se volite, na neki način deo vas i dalje želi da istražuje više. Često ostajemo u vezi jer se u njoj osećamo bezbedno i navikli smo na tu osobu, ali ponekad takvoj vezi dođe kraj. Pogotovo ako mislite da biste voleli nekog ili nešto novo i drugačije. Možda jednostavno niste spremni da se „skrasite“ sa njim.

Pod stresom ste jer ne znate kako da uskladite faks i vezu

Imate potpuno drugačije planove za budućnost i već ste pod stresom jer ne znate kako da sve to uskladite. Kakvi god da su vaši planovi za period posle srednje škole, ako su sasvim drugačiji i budućnost koju želite je drugačija, s razlogom ste pod stresom. Ko ne bi bio? Polako ćete možda početi da shvatate da je to to i da vam se putevi razilaze. Da ste sigurni u sebe i svoju vezu, ne biste se toliko opterećivali. Ponekad nam naša intuicija govori da bi možda bilo bolje da nastavimo dalje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.