U četiri oka: Odgovaramo na sva tvoja pitanja i nedoumice

Tu smo za tebe, nemoj da ti bude glupo da nam se obratiš. Potrudićemo se da ti razjasnimo nešto u šta nisi siguran/na ili da te posavetujemo na pravi način. Piši nam! Tvoj Teenstar!

Ne znam šta osećam…Nisam sigurna da li mi se neko svidja iz škole. Često sanjam snove u kojima se svi nalazimo na nekom izletu na zaledjenom jezeru koje je ogromno. Odjednom mi se u snu pojavi jedan dečak koji ide u VII razred, a onda kasnije kaže nesto lepo o meni. Nakon toga iz nekog razloga moje drugarice i ja odemo negde drugo, pa se tamo pojavi jos jedan, koji ide u VI razred. Stvarno ne znam šta to znači, a obojica su mu dobri drugovi.

Draga naša, snovi često nose želje koje nismo u budnom stanju spremni sebi da priznamo. Međutim, one se mimo nas potkradaju u snu i pojavljuju se prerušene u simbole, koje mi posle moramo da otkrijemo, jer je prirodno da želimo da saznamo šta nam je san poručio. Sigurno si već prelistala neki od Sanovnika, koji si nasledila od mame ili bake? U toj knjizi napisanoj na osnovu ljudskog iskustva vezanog za snove, moguće je naći neka objašnjenja, koja bi ti se učinila korisnim. Ne zaboravi da isti simboli nemaju isto značenje za tebe i tvoju drugaricu, jer se značenje snova otkriva na osnovu ličnih asocijacija onoga ko sanja tj. tebe. Jedino rešenje je u tvom iskrenom sagledavanju onoga što si sanjala: Ko je od ta dva dečaka broj jedan u tvom životu? Da li su oni zaista samo tvoji prijatelji ili ti je ipak jedan od njih dvojice tvoja simpatija? Da li negde u podsvesti znaš da se i tebi i tvojoj drugarici ti dečaci dopadaju? Da li je to samo projekcija tvoje želje da vas četvoro budete ekipa, koju vezuju simpatije, a ne samo prijateljstvo? Jedino ti možeš odgovoriti na sva ta pitanja, ali pod uslovom da si iskrena pred sobom. Uvek postoji mogućnost da se poveriš drugarici, kako bi čula i njeno mišljenje. Možda postoji nešto što ti još nije priznala. Tumačenje snova, počiva na razumevanju drugog, zapisao je veliki poznavalac ljudske duše, pa nam ostaje da u to verujemo.

Tvoj Teenstar

IMAŠ PROBLEM? Javi nam se porukom.

*na odgovore naših čitalaca odgovara profesionalni terapeut.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.