in

LOVE!LOVE! OMGOMG WINWIN SlatkoSlatko

Prvi album grupe BLACKPINK stiže u septembru

Kompanija YG Entertainment, koja upravlja k-pop grupom  saopštila je danas da će prvi album jedne od najtraženijih korejskih ženskih grupa biti dostupan – u septembru.

U saopštenju, koje su poslali fanovima i medijima, naveli su da će u junu objaviti jedan singl i zamolili fanove da se raduju duetu sa Lady Gagom.

„Želeli bismo da vas obavestimo o planovima BLACKPINK-a za ovu godinu. Nakon mnogočasovnog rada, završili smo snimanje preko 10 novih pesama, koje će se naći na prvom zvaničnom albumu grupe,“ kaže se u saopštenju.

„Jedan od singlova biće objavljen u junu. Grupa je sada skoro spremna za snimanje spotova i vežbanje koreografije,“ nastavlja se.

„Drugi plan je da drugi singl bude objavljen u julu ili avgustu. Molimo vas da razumete da u ovom trenutku ne možemo da govorimo o detaljima. Planiramo da album objavimo u septembru,“ kažu iz YG Entertainmenta.

Inače, ovakav način rada nije karakterističan za k-pop grupe i njihove „comebackove“, pa su se fanovi zapitali zbog čega je to slučaj sa grupom BLACKPINK. YG E kaže da je to upravo zbog – fanova.

„Pošto smo dugo radili na ovom albumu, sadržaj ćemo objaviti u 3 različita perioda, kako bi devojke imale vremena da posete fanove i posvete se nastupima,“ kažu i navode da fanovi treba da se raduju duetu sa Gagom.

„Nadamo se da se radujete duetu sa Lady Gagom, Sour Candy, koji će biti objavljen 29. maja. YG Entertainment će u saradnji sa Universal Musicom organizovati globalne projekte, kojim će pomoći da se BLACKPINK probiju u celom svetu,“ završava se saopštenje.