‘Semantic error’ je nova najgledanija BL k-drama

Boy Love drama (BL drama) Semantic error bila je najpopularniji sadržaj na svim platformama za gledanje sadržaja u Severnoj Koreji, tokom druge nedelje marta 2022. godine.

Sa 15.406 spominjanja na mreži VOIV, koja meri popularnost sadržaja „Semantic error“ je na vrhu liste, dok Netfliksova serija „Juvenile Justice“ je na drugom mestu sa 8.485 spominjanja. Anketa je održana od 6. do 10. marta. ‎

Ova k-drama zasnovana je na popularnoj seriji veb romana istog naslova. ‘Semantic error’ privlači pažnju još od objavljivanja 16. februara na Watcha. Od tada je ova drama rangirana kao najgledanija drama na Watcha platformi i to već 3 uzastopne nedelje.

Semantic error je webtoon koji je napisao autor Jeo SuRi, a ilustrovala Kim Angy. To je romansa u kampusu između autsajdera Choo-a SangWoo-a, eksperta za računarske nauke i dizajnera Janga JaeYounga,

Webtoon je osvojio više nagrada kao što su „Velika nagrada za romane BL Ridi Books 2018.“, „Najviše recenzija BL Ridi Books romana 2019.“ i „2020 A.N.D. Dobitnik nagrada za digitalni sadržaj.

Originalni veb roman možete pročitati ovde.

Webtoon možete pročitati na korejskom na Ridi Books, ovde i, na engleskom ovde ili u aplikaciji Manta Comics. (webtoon se preporučujuče čitaocima od 19 i više godina).

Da li ste gledali ovu BL k-dramu?

Trejler možete ovde pogledati.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.