BLACKPINK prvi k-pop bend koji je nastupio kao hedlajner Coachelle

Ako nekima njihovo ime nije dovoljan razlog da se pojave na Coachelli, već u prvih 15 minuta pokazale su da su zaslužne mesta na kome su.

Grupa BLACKPINK je ušla u istoriju u subotu uveče na festivalu muzike i umetnosti Coachella Valley kao prvi K-pop bend koji je predvodio događaj.

Jennie, Jisoo, Lisa i Rosé su u subotu uveče u stilu stigle na binu, sa blistavom crnom i ružičastom odećom koju su obukle dok su nastupale ispred nečega što je ličilo na veliki hram. Veče su započeli sa „Black Venom“, hitom sa njihovog poslednjeg albuma „Born Pink“.

Hitovi su nastavili da se ređaju, a komentari kritike bili su samo pozitivni – iako su i 2019. godine nastupale na ovom festivalu, ovoga puta bile su spremnije, jače i pune samopouzdanja.

Ako nekima njihovo ime nije dovoljan razlog da se pojave na Coachelli, već u prvih 15 minuta pokazale su da su zaslužne mesta na kome su: energija i vrhunska produkcija oduševile su javnost. Muzika je zabavna, a popularnost benda podseća na kulturni reset koje su krajem devedesetih napravile pop devojke.

Iako na sceni nisu imale goste, oni im nisu bili potrebni – devojke su, uz pomoć raznolike grupe igrača i neverovatne pirotehnike, uspele da dignu celu pustinju na noge, a to je bio i cilj.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.