in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Kako su im obrisali preglede, BTS zvanično ima najbolji debi na YouTubu

BTS je u petak izbaicio novi album zajedno sa spotom za pesmu Boy with Luv, a YouTube je sinoć konačno objavio zvanične podatke, kojim su potvrdili da su momci postavili novi svetski rekord na ovoj platformi.

Naime, BLACKPINK je pre samo dve nedelje prestigao Arianu Grande i postavio rekord za najbolji debi na YouTubu, time što su sakupili 56 miliona pregleda u prvih 24 sata. Ipak na tronu se nisu zadržali dugo, jer BTS definitivno prestigao ovaj rekord.

24 sata nakon objavljenog spota pisalo je su momci sakupili oko 79 miliona pregleda. YouTube im je na kraju obrisao preglede, ali čak i sa obrisanim pregledima su uspeli da postave rekord. Prema zvaničnim podacima u prvom danu ovaj video je pregledan neverovatnih 74 miliona puta.

BTS nastavlja da postavlja rekorde, pa su ponovo dostigli do prve pozicije na Billboardovoj Top 200 listi, a uskoro će postati i prva korejska grupa koja će imati #1 album u Engleskoj.

Pored svih ovih uspeha, Bangtan momci će ući u istoriju i kao prvi korejski izvođači koji su bili deo čuvene SNL emisije, gde su izveli dve pesme.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Postani ekspert u ljubljenju

Ako ovo objavljujete na društvenim mrežama verovatno niste normalni