Otkrivamo: Da li su momci iz grupe BTS naslednici korejske kraljevske porodice?

Nije neobično da ljubitelji K-popa svoje omiljene K-pop idole nazivaju „kraljevima i kraljicama“ zbog neverovatnih vokalnih umeća, plesa i komponovanja. Ali da li ste znali da neke korejske zvezde zapravo imaju direktnu vezu sa kraljevskom porodicom u zemlji preko svoje krvne loze?

Evo šta znamo o tome…

Suga

Omiljen među fanovima zbog toga što je glasan i jasan, Suga je dobio nadimak „kralj“ među obožavaocima BTS-a zbog svog vrhunskog talenta kada je stvaranje rep muzike u pitanju. A čini se da je on stvarno kralj – on je direktan potomak kraljice Vongjang iz Yongming klana, žene Teidžonga od Čoson.

Svoje kraljevsko poreklo Suga je potvrdio tokom V live prenosa uživo, dodajući da je njegova porodica visoko rangirana u pomenutom klanu. Suga ima najmanje četiri bake, koje su bile carice ili kraljice i koje su vladale Korejom.

Jin

Srcelomac Jin navodno je povezan sa istaknutim kraljevskim naučnikom, kao i poznatim autorom. Iako on to nije zvanično potvrdio, mediji pišu da je k-pop idol potomak Gvangsan Kim klana – veoma istaknutog klana u dinastiji Čoson, koja je vladala od 1312 do 1910. godine.

Jin je takođe u daljem srodstvu sa Kim Jang-saengom, istaknutim neokonfucijanskim naučnikom i Kim Manjungom, poznatim autorom koji je napisao remek-delo korejske književnosti The Cloud Dream of the Nine. Možda odatle potiče njegov stvaralački talenat?

V

Prinčevski šarm V-a nije samo slučajnost: njegovi koreni dolaze iz Gvangsan Kim klana, iz istog klana Jin. On je direktni potomak kralja Sinmua od Silla, koji je vladao korejskim kraljevstvom Silla kao njegov 45. monarh.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.