in

GrrrGrrr SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN CryCry

I zvanično podignuta optužnica protiv Seungrija iz BIGBANG-a zbog podvođenja

Godinu dana nakon što su se pojavile prve glasine da je  iz k-pop grupe  umešan u podvođenje mladih devojaka poslovnim partnerima, sud je potvrdio optužnicu protiv njega.

Kako je naveo portparol suda u Seulu, bivša k-pop zvezda optužena je za organizaciju prostitucije, povremeno kockanje i nelegalnu zamenu novca.

Seungri je važio za jednu od najvećih k-pop zvezda, sve dok se zbog skandala nije iznenadno povukao sa scene u martu ove godine.

„U ovom trenutku mislim da bi bilo najbolje da napustim ovu industriju. Ovaj skandal je izazvao velike poremećaje oko mene,“ rekao je tada.

„Dobijam kritiku i mržnju javnosti u proteklih mesec dana, dok me razne istražne agencije ispitituju. Čak sam proglašen i za izdajnika nacije. Lično ne mogu tolerisati da svi oko mene nagrabuse, kako bih se ja spasio.“

Inače, ceo ovaj skandal odvijao se u luksuznom noćnom klubu Burning Sun, kojim je upravljao Seungri.

Kako je policija navela, ovaj klub je bio mesto ucena, nasilja, podvođenja devojaka, silovanja, dilovanja droge i korišćenja narkotika.

Mnoge žene su tokom policijske istrage objavile da su bile drogirane i napadnute u klubu.

Komentari

Leave a Reply
  1. A da malo proverite informacije pre pisanja?Nije nista dokazano nego Tek sada posle skoro godinu dana njegov slucaj je predat sudu da se utvrdi da li su optuznice istinite ili ne..dvojica sudija Koja su odbila zahtev da se uhapsi su rekla da su dokazi mali I zato je sada najveci fokus na kockanju!!I Klub Burning Sun je oslobodjen svih optuzbi I sef policije is Koreje je to potvrio jos u julu https://www.allkpop.com/article/2019/07/police-chief-min-gab-ryong-states-that-there-was-no-sexual-violence-or-drug-abuse-in-the-burning-sun-vip-room da nisu uspeli na nadju dokaze ni za jednu optuzbu.A sad cu poslati link od ove vesti Seungri advokatu tako da ocekujte tuzbu uskoro,I takodje cu poslati screarshoots to nekim of najvecih Bigbang fan profilima na insta da vide kakve lazi I lazna sensacija se radi u banana drzavi Srbiji I sa vaseg portala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara