in

LOVE!LOVE! OMGOMG CryCry SlatkoSlatko WINWIN LOLLOL WTFWTF

Evo kada ćemo gledati novi BTS film u bioskopima u Srbiji

Vreme je za radovanje! BTS je najavio da od septembra u odabrane bioskope širom sveta stiže film Break The Silence, koji će prikazati scene snimljene tokom svetske stadionske turneje Love Yourself: Speak Yourself.

Ova turneja, održana prošle godine, oborila je mnoge rekorde širom sveta: grupa je najviše zaradila, prema boksskoru Billboarda i ušla u istoriju kao prva korejska grupa koja je nastupila na stadionu Vembli.

BTS je održao koncerte u Los Anđelesu, Čikagu, Njujorku, Sao Paulu, Londonu, Parizu, Osaki, Shizuoki, Rijadu i Seulu.

Pored snimaka sa grandiozne scene, momci iz grupe će nam pokazati i drugu stranu sebe, u intimnim pričama koje nikada pre nisu ispričali.

Na zvaničnom sajtu filma navodi se da će se film naći u bioskopskoj distribuciji i u Srbiji, a da će od 10. septembra moći da se pogleda u Cineplexx bioskopima. Ipak, zbog pandemije covid-19 virusa, bioskopi u Srbiji su zatvoreni.

Kako saznajemo, bioskopi u Srbiji još uvek ne mogu da sa sigurnošću tvrde da li će se otvoriti do septembra, ali se svi nadamo. Kako trenutno stvari stoje, BTS: Break The Silence biće među prvim filmovima koje ćemo opet gledati u bioskopsim salama.