in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

BTS premašio Arianu Grande i Taylor Swift po prodaji karata za turneju

I dok čekamo da k-pop senzacija  konačno pusti u prodaju karte za evropski deo turneje Map of the Soul, čini se da momcima dobro ide prodaja u Koreji i SAD-u.

Kako inostrani mediji pišu, karte za turneju u prodaji su od prošle nedelje, a u samo prva tri dana, momci su uspeli da sruše rekorde koje su prethodno postavile  

Sajt StubHub navodi da je BTS prodao duplo više karata nego što ih je prodato za finale američke fudbalske lige, Superbowl.

U prva 72 sata od kada su karte puštene u prodaju, prodaja je porasla za neverovatnih 560%.  Pre BTS-a to je pošlo za rukom Sweetener turneji Ariane Grande, čija prodaja porasla za 378, odnosno Swift, čija je prodaja porasla za 258 procenata, za turneju Lover.

Zahvaljujući armiji fanova, karte za koncerte BTS-a nalaze se na vrhu liste najprodavanijih u Sjedinjenim Američkim Državama, što znači da su prodavaniji od izvođača poput Billie Eilish, Post Malone, Elton John i My Chemical Romance.

Magazin Forbes ranije je izvestio da je BTS bio najprodavaniji izvođač na sajtu StubHub i 2019. godine, kada su samo sa ovog sajta zaradili 196,4 miliona dolara, zahvaljujući turneji Love Yourself. 

Nova turneja BTS-a počinje u aprilu, a momci će nastupati u Koreji i SAD-u, dok evropski deo turneje počinje 3. jula u Londonu.

Momci tokom jula nastupaju i u Roterdamu, Berlinu i Barseloni, nakon čega idu u Japan. Karte za evropski deo turneje biće uskoro u prodaji, pa redovno pratite zvanični BTS sajt.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti