5 načina da saznaš da li je tvoja simpatija već u vezi

Leto je, hormoni divljaju, stalno šetaš gradom, primećuješ nove ljude… iii ta jedna osoba ti se baš dopadne. Sad bi da nešto pokušaš, ali ništa ne znaš o njemu ili njoj… postoji li način da saznaš bar ono osnovno – da li je singl ili ne?

Naravno, uvek postoji mogućnost da to pitaš direktno, ali retko ko od nas ima hrabrosti za tako nešto, složićeš se. Zbog toga ti predstavljamo 5 načina na koje možeš da saznaš da li je neko singl. Isprobaj bar jedan i prvi korak ka osvajanju nove simpatije je načinjen.

1. Potraži ih na društvenim mrežama

Najjednostavnije – i najpraktičnije – jeste da osobu pronađeš na društvenim mrežama. Mnogima u samom opisu profila piše da li su zauzeti ili ne – znaš kad stave one (pomalo iritantne) emojije srca, pa onda ime pored toga… ili još gore katanac. Ako toga nema, stvar je možda jasna i lakša. A tu su i objave na feedu, storijima… istraži fino svaki detalj.

2. Postavi im neka opšta pitanja

Mogu vam pomoći pitanja vezano za putovanja, navike ili možda kako provode slobodno vreme. Ako ti kažu da vole da igraju igrice, gledaju youtube ili budu sa društvom – a ne pominju partnera ili partnerku, to ti otvara vrata da konkretno pitaš da li su i sa kime u vezi.

3. Pitajte pitanja u vezi sa partnerom

Probaj da suptilno, kroz razgovor, provučeš podpitanja: da li se tvoj dečko ili devojka slaže sa tim? i onda će vam osoba reći odgovor, a vi se nadajte najboljem.

4. Prvi kažite koji je vaš status veze

Slobodno recite da ste singl, pa to možda ohrabri osobu sa kojom pričate, pa će početi da priča o svom statusu veze. A ako ste oboje singl, onda će se teme same nizati.

5. Dajte im neke znakove simpatisanja

Najbolje je da im, kroz neku rečenicu, pokret, lajk, odgovor na stori, stavite do znanja da ih simpatišete. Nemate šta da izgubite jer ih niste direktno pitali da li su u vezi, a ukoliko nešto krene po zlu, možeš da se izviniš.

SADA PROČITAJ: Kako da probiješ led kod simpatije: ovo su naši saveti

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.