Nova Netflix serija „Sweet Tooth“ zvuči ludo, ali evo zašto treba da je pogledaš

Ako vam neko kaže da stiže nova Netflixova fantastična serija, učinićete se da ste već čuli to nekoliko puta u prošlosti.

Fantazija je žanr koji je Netflix baš forsirao prethodnih godina, a nisu baš sve serije ovog žanra dobre. Standardni su nam toliko niski, da se iznenadimo kad odgledamo dobru fantaziju na Netflixu. Takav je slučaj sa novom serijom Sweet Tooth. Evo zašto treba da je odgledaš.

O čemu se radi u seriji Sweet Tooth?

Ovo je nežna, divna serija koja, uprkos tome što je tragedija glavna tema, nije preterano mračna. Može se reći da je i optimistična – slatka, kao što joj ime kaže.

Radnja serije dešava se 10 godina nakon pandemije koja smanji populaciju zemlje. Tajanstveni, vrlo zarazni virus hara svetom, ubijajući mnoge. Istovremeno, svaka beba koja se rodi hibrid je čovek-životinja. Niko ne zna šta je došlo prvo – virus ili hibridi – ali to ne sprečava uplašene ljude da progone neobičnu decu.

Jedno od ove dece je Gus (Christian Converi), koji ima jelenske uši i rogove, kao i preosetljivi sluh i njuh koji mu je donela njegova životinjska strana. Gusa usred šume odgaja otac (Will Forte).

Gusu su uvek upozoravali da ne veruje drugim ljudima, ali kada se nađe sam, sprijatelji se s bivšom fudbalskom zvezdom Tommijem Jeppardom / Big Manom (Nonso Anozie) koji ga spašava od nekoliko lovokradica.

Veliki čovek ne traži saputnika, posebno ne nekog ko je magnet za nevolje poput Gusa. Gus je u potrazi za ženom koja mu je rekla da mu je majka i njegove avanture će ga provesti kroz mnoga mesta i kroz vrata mnogih ljudi.

Ko glumi u seriji Sweet Tooth?

Glumačka postavka nije preterano poznata: u seriji igraju Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez koju možda znaš iz serije Devious maids i Will Forte, koje je igrao glavnu ulogu u seriji Poslednji čovek na zemlji.a

Gde da gledam Sweet Tooth onlajn?

Prva sezona serije Sweet Tooth ima osam epizoda i sve su sada dostupne na striming servisu Netflix. Nije poznato da li će se snimati druga sezona.

Pogledajte trejler serije Sweet Tooth.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.