Kuća zmaja, 2. sezona: Sve što znamo o novim epizodama

Bazirana na romanu „Vatra i krv“ Džordža R.R. Martina, serija je smeštena 200 godina pre događaja iz „Igre prestola“, i otkriva priču o kući Targarjen

Kuća zmaja 2. sezona stiže na ekrane! Ovo je jedna od serija koju smo dugo čekali: a nove epizode samo što nisu tu. Evo šta sve znamo o prikvelu serije Igra prestola.

Kuća zmaja 2. sezona: Koja je radnja?

Vesteros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog veća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Reniru.

Budući da svaka strana veruje u svoje zakonito mesto na Gvozdenom prestolu, zeleni i crni trejler odražavaju te dve perspektive u odvojenim, ali komplementarnim polovinama iste priče. Gledaoci će morati da izaberu kojoj strani kuće Targarjen pripadaju dok se u drugoj sezoni kraljevstvo raspada.

Ko igra u drugoj sezoni?

Kuća zmaja 2. sezona donosi nam dobro poznata lica iz prve sezone: Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tusan, Fabijan Frenkel, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans repriziraće svoje uloge.

Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harija Koleta, Betani Antoniju, Fibi Kembel, Fju Sabana, Džefersona Hola i Metjua Nidama.

Nova glumačka ekipa druge sezone biće Abubakar Salim kao Alin of Hul, Gejl Rankin kao Alis Rivers, Fredi Foks kao Ser Gvejn Hajtauer, Sajmon Rasel Bil kao Ser Sajmon Strong, Klinton Liberti kao Adam of Hul, Džejmi Kena kao Ser Alfred Brum, Kiran Bju kao Hju, Tom Benet kao Ulf, Tom Tejlor kao Lord Kregan Stark i Vinsent Regan kao Ser Rikard Torn.

Koliko epizoda ima 2. sezona?

Kuća zmaja imaće osam epizoda, a poput onih u prvoj sezoni, i ovde će svaka trajati do 60 minuta.

Prva sezona serije „Kuća zmaja“, kao i sve sezone serije „Igra prestola“ dostupne su odmah na HBO Max striming platformi.

Pogledajte trejler.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.