Sve o novoj HBO teen drami „To smo što smo“

Serija To smo što smo (We Are Who We Are) koji potpisuje režiser filma Call Me By Your Name, Luca Guadagnino, upravo je stigla na HBO GO – i mislimo da morate da je gledate.

Guadagnino prvi put prikazuje svoje jedinstveno kinematografsko umeće na televiziji.

U pitanju je tinejdžerska drama u osam epizoda, koju su kritičari ocenili dobrom poput Euforije, a nazvali su je i umetničkom verzijom serije Riverdale.

O čemu se radi u seriji To smo što smo?

Chloë Sevigny kao Sarah

Kroz priču o odrastanju dvoje američke dece koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji, serija istražuje prijateljstvo, prvu ljubav i identitet, uvlačeći publiku u sve radosti i patnje tinejdžerskog života. Ovo je priča koja bi mogla da se dešava bilo gde u svetu, ali u ovom slučaju, dešava se u jednom deliću Amerike u Italiji.

Ko glumi u seriji To smo što smo?

Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II igraju glavne uloge u ovoj seriji. Pored toga, u jednoj od epizoda pojavljuje se i reper Kid Cudi.

Grazer igra stidljivog i introvertnog momka Frasera, koji se se sa majkama Sarah (Sevigny) i Alice (Maggie) seli iz Amerike u vojnu bazu u Italiji. Tom Mercier se pojavljuje u ulozi Sarinog asistenta Jonathana.

Koliko epizoda ima serija To smo što smo?

Prva sezona serije imaće osam epizoda. Prva epizoda upravo je stigla na striming servis HBO GOa nove epizode stižu svakog utorka. Nakon toga, cela sezona će biti dostupna za bindžovanje od 3. novembra.

Gde da gledam seriju To smo što smo?

Sve epizode serije To smo što smo dostupne su na striming servisu HBO GO. Pogledaj i trejler za seriju.

Hoće li biti 2. sezone serije To smo što smo?

Za sada nije zvanično potvrđeno da li će se snimati druga sezona serije. Ipak, režiser je otkrio da sve zavisi od publike.

„Ovo je serija i sve zavisi od toga kako je publika prihvati – od njih zavisi da li ćete likove videti opet,“ rekao je on. „Imam sklonost ka tome da vraćam u život likove koje volim, a zaista volim sve likove iz ove serije,“ dodao je, naglasivši da se nada da će serija imati drugu sezonu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.