in ,

LOVE!LOVE! OMGOMG WINWIN

Evo kako da gledaš sve epizode „Prijatelja“ sa prevodom

Sve sezone kultnog sitkoma sada su dostupne na HBO GO

Već neko vreme, kultna serija Prijatelji nije dostupna na internetu za gledanje. No, to će se uskoro promeniti, zahvaljujući HBO GO usluzi.

Gde mogu da gledam sve epizode serije Prijatelji?

Sve epizode serije Prijatelji od sada su dostupne na HBO GO striming servisu – u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji.

Svih 236 epizoda sada je prevedeno i dostupno u svako doba dana i noći.

O čemu govori serija Prijatelji?

Verujemo da i ptice na grani do sada znaju, ali serija Prijatelji, kao što joj kaže naziv, prati grupu od 6 prijatelja koji žive u Njujorku, njihove svakodnevne probleme, zavrzlame i zabavne situacije u kojima se nalaze.

Ko glumi u seriji Prijatelji?

Serija je emitovana od septembra 1994. do maja 2004. i proslavila je tada nepoznate glumce: Jennifer Aniston je igrala Rachel Green, Courtney Cox je igrala Monicu Geller, Lisa Kudrow je Phoebe Buffay, Matt LeBlanc je Joey Tribianni, Matthew Perry je oživeo Chandlera Binga, dok je David Schwimmer bio Ross Geller.

Tokom 10 sezona, serija je ugostila mnogo poznatih ličnosti: Brad Pitt, Reese Witherspoon, George Clooney, Bruce Willice, Wynona Ryder, Julia Roberts, samo su neka od imena koji su prodefilovali kroz popularnu seriju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *