in ,

CryCry OMGOMG WTFWTF LOLLOL WINWIN SlatkoSlatko

Kardashian rijaliti prestaje da se snima nakon 20 sezona

Zvanično potvrđeno

Porodica Kardashian-Jenner i televizija E! danas su saopštili da će rijaliti U korak sa Kardashianovima prestati sa emitovanjem nakon 20. sezone.

„Teškog srca se opraštamo od serije U korak sa Kardashianovima. Nakon 14 godina i 20 sezona, na stotine epizoda i nekoliko spin-of emisija, kao porodica smo odlučili da završimo ovu posebnu avanturu,“ stoji u saopštenju koje su na mrežama objavili svi članovi porodice.

„Zahvalni smo svima vama što ste nas gledali svih ovih godina – u dobru i zlu, sreću, tugu i mnoge veze i decu. Zauvek ćemo ceniti divne uspomene i nebrojene ljude koje smo upoznali,“ nastavlja se u saopštenju.

„Zahvaljujemo na hiljade ljudi i kompanija koje su bile deo ovog iskustva i hvala Ryanu Seacrestu što je verovao u nas, kanalu E! što nam je bio partner i produkcijskom timu Bunim/Murray koji su proveli nebrojeno sati snimajući naše živote,“ završava se saopštenje.

Poslednja sezona biće emitovana početkom 2021. godine.

Serija U korak sa Kardashianovima premijerno je emitovana 14. oktobra 2017. godine, a pored glavne serije, snimljeno je još 12 spin-of serija.