Nova teen serija „Never Have I Ever“ stigla je na Netflix: evo o čemu se radi

Na Netflix je juče stigla nova tinejdžerska serija, Never Have I Ever (u slobodnom prevodu – Nikada nisam…). Već danas, ova serija je među najgledanijama u čitavom svetu i spremna je da je bindžuješ – evo zbog čega treba to da uradiš odmah.

O čemu se radi u seriji Never Have I Ever?

Serija prati život mlade devojke indijskog porekla, Devi, koja je odrasla u Sjedinjenim Američkim Državama, gde i živi. Dok se bori sa iznenadnom smrti oca, pokušava da se izbori sa svakodnevnim problemima jedne tinejdžerke, poput srednje škole, pronalaženja dečka i popularnosti.

Kreatori serije su Lang Fisher i Mindy Kaling, koju sigurno znate iz serija The Office i The Mindy Project.

I kritičari i publika složni su u jednom: ova serija je dobra na više nivoa. Ne samo da promoviše ravnopravnost i jednakost, već je pametno napisana, iz ugla tinejdžera koji gradi mostove između dve različite kulture.

Ne brinite, ovo nije još jedna pointless tinejdžerska serija. Kroz prizmu humora priča se priča o emocijama, uz ljubavne zavrzlame koje će vas zaista interesovati. Nema ničega cheesy u ovoj seriji i to je ono što je izdvaja od ostalih Netflix teen serija.

Ko glumi u seriji Never Have I Ever?

Glavnu ulogu igra do sada potpuno nepoznata Maitreyi Ramakrishnan, kojoj je ovo prvi glumački angažman, ali imamo utisak da njeno vreme tek dolazi. Nije mala stvar da vaša serija za manje od 24 sata bude najgledanija na Netlfixu, a verujemo da ćete se složiti sa nama čim pogledate seriju.

Ramona Young je Eleanor Wong, koja je već igrala u seriji Santa Clarita Diet. Igraju i Lee Rodriguez (Fabiola), Darren Barnet (Paxton), Poorna Jagannathan (Nalini) dok je narator serije američka teniska legenda John McEnroe.

Gledaj online Never Have I Ever!

Trajanje serije je savršeno: ima deset epizoda u trajanju od po trideset minuta, zbog čega ju je veoma lako završiti za dan. Sve epizode već sada su dostupne na Netlifixu.

Pogledaj i trejler za seriju Never Have I Ever

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.