in ,

Mladi pevač iz britanske grupe „The Wanted“ boluje od neizlečivog raka

Pevaču, kome su 32 godine, dijagnostikovan  je tumor na mozgu

Tom Parker je član grupe The Wanted, nastale u takmičenju X Factor, a prošle nedelje otrkio je da boluje od neizlečive bolesti.

Pevaču, kome su 32 godine, dijagnostikovan  je tumor na mozgu, koji se ne može operisati. Teške vesti saznao je nekoliko nedelja pre nego što će po drugi put postati otac.

On ima glioblastom četvrtog stadijuma – agresivni tumor koji se može brzo proširiti ako se ne leči.

„Znate da se oboje ne oglašavamo na društvenim mrežama poslednjih nekoliko nedelja i vreme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se ovo kaže, ali nažalost dijagnostikovan mi je tumor mozga i već sam na lečenju“, napisao je Tom, zajedno sa suprugom Kelsey Parker.

Dodao je da su on i supruga odlučili nakon dugog razmišljanja da ovu informaciju podele sa javnosti, pa su dali veliki intervju za magazin OK.

Tom je prvi put poetio kod lekara još u julu, nakon što se onesvetio i doživeo napad epilepsije, ali je u to vreme stavljen na listu čekanja za magnetnu rezonancu.

Zbog učestalosti napada, šest nedelja kasnije, prebačen je u bolnicu, gde mu je otkriven tumor na mozgu.

„Još sam u potpunom šoku, toliko je potrebno da se prihvati ova situacija“, rekao je, dodajući da je znao da nešto nije u redu sa njegovim zdravljem.

„Ali nikada nisam očekivao da će to biti baš ovo. Nikada ne mislite da će vam se dogoditi bilo šta slično“, priznao je Tom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *