Kako da se rešiš menstrualnih bolova – u 3 minuta, bez tablete

Umesto pilule, pokušajte da se rešite menstrualnih grčeva na način koji preporučuje ova devojka. Treba vam samo olovka i njen video. Ako pratite njena uputstva, vaši grčevi bi mogli da nestanu za samo nekoliko minuta.

Kako da se rešiš menstrualnih bolova u 3 minuta? Možda imamo rešenje… U moru bizarnih trikova sa društvenih mreža, sada smo pronašli još jedan. Deluje bizarno, ali zapravo nije glupost i zaista funkcioniše.

Ako ste neko ko ima bolne menstruacije i redovno dobijate grčeve u stomaku, onda je ovo trik koji morate da isprobate sledeći put kada se nađete u takvoj situaciji. Obično ćemo posegnuti za tabletom, ali ako možemo bez njega – još bolje.

Devojka je podelila video u kome je pokazala kako da se rešiš menstrualnih bolova za tri minuta – možete se osloboditi bola ako samo umasirate tačku u uhu olovkom ili bilo kojim sličnim štapićem.

Refleksologija je drevna umetnost lečenja zasnovana na činjenici da određene tačke na stopalima ili dlanovima (ili u ovom slučaju u uhu) poboljšavaju zdravlje nekih drugih delova tela i organa. Ovo je na tom tragu. Masiranjem tačke u uhu smanjuje se bol u stomaku. Dakle, nije izmišljeno.

@chrissybriel Replying to @Ehsaas Grover ♬ Eventually – &lt3

Koristila je akupunkturnu olovku, ali ako je nemate, možete koristiti bilo koju drugu, to neće smanjiti efekat ove metode. Možete koristiti običnu olovku, četkicu za šminku ili čak prst. Pokazala je tačnu tačku u uhu koju treba da masirate olovkom nekoliko minuta.

Ne pritiskajte previše, savetuje da pritisak bude srednjeg intenziteta. Trebalo bi da uradite istu stvar na oba uha. Ako kasnije ponovo dobijete grčeve, ponovite postupak. Ako to radite nekoliko puta dnevno, grčevi će nestati i bez tableta.

Ni na koji način nije štetno za vas i ne trebaju vam nikakve posebne stvari – nema razloga da to ne probate.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.