Camila Cabello otvoreno o mentalnom zdravlju

I pored toga što trenutno radi na promociji trećeg studijskog albuma Familia, Camila Cabello iskreno je govorila o svom iskustvu sa anksioznošću.

Ona kaže da je shvatila koliko je zapravo važno da tokom svoje karijere vodi računa o svom mentalnom zdravlju.

„Bilo je vremena kada je moja anksioznost bila toliko jaka da sam mislila: ‘Ne mogu da idem u studio. Ne osećam se kao da mogu da radim’”, rekla je Camila.

„Jedini način da nateram sebe da idem na posao svakog dana, bio je da budem iskren prema sebi i da opet postanem svoja. Dok nisam išla na posao, nisam znala šta da radim da bih se osećala bolje. I čekala sam… To je veoma paralizirajući osećaj,“ ispričala je pevačica.

Pevačica je takođe pričala o svom putu ka poboljšanju mentalnog zdravlja i o tome kako je prelomila i odlučila da potraži stručnu pomoć. „Moj život je bio tako loš i bolan da sam pomislila da sam jedini izlaz iz te situacije videla u terapiji, to je bilo sve“

Ovo nije prvi put da Cabello govori kako bi podigla svesti o mentalnom zdravlju i terapiji. Ona je 2021.godine govorila o tome kako je osećala ogromnu anksioznost i na početku pandemije.

„Pre pandemije, osećala sam se stvarno loše. Probala sam mnogo različitih stvari, različite vrste terapije, meditacije, vežbe, menjala sam način ishrane i način na koji raspoređujem svoje slobodno vreme. Vodila sam računa da postignem balans i da imam vremena za prijatelje i veze sa ljudima.“

Podizanje svesti o ovakvim problemima jako su važni za ljude. Potrebno je da im prenesemo poruku da nisu sami u svojim problemima. Uvek mogu da porazgovaraju sa porodicom i prijateljima koji im mogu pomoći da pređu preko ovakvih perioda. Ako smatramo da nam tako nešto neće biti od pomoći važno je da se za pomoć obratimo stručnim licima.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.