in

OMGOMG CryCry

Još jedna korejska zvezda pronađena mrtva: Preminuo 27-godišnji glumac Cha In Ha

Korejski glumac preminuo je u 27. godini. Prema izveštajima medija, pronađen je u svom domu, a uzrok smrti još uvek nije objavljen.

„Tužni smo jer moramo da saopštimo teške i nesrećne vesti. Glumac Cha In Ha napustio nas je 3. decembra. I dalje nam je teško da poverujemo da je ovo istina,“ kaže se u saopštenju koje je objavila njegova agencija Fantagio.

Porodica i prijatelji, sa druge strane, mole za privatnost.

„Iskreno vas molimo da se suzdržite od širenja glasina sve dok se porodica ne oglasi. Oni sada tuguju više nego bilo ko drugi i žele da mu odaju počast u miru. Po želji porodice, sahrana će biti održana u privatnosti.“ dodaje se u saopštenju.

Glumac se proslavio kao deo glumačke trupe Surprise U, a glumio je u filmu The Banker, kao i dramskoj seriji Love With Flaws.

Ovo je treća u nizu tragičnih smrti kada su korejske zvezde u pitanju. U oktobru, k-pop zvezda Sulli pronađena je mrtva nakon što je oduzela sebi život. Imala je 25 godina. Isto je u novembru učinila 28-godišnja Goo Hara, koja se dugo borila sa psihičkim problemima uzrokovanim zlostavljanjem na internetu.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti