in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG CryCry LOLLOL

Iznenadne vesti: Ženi se Chen iz benda EXO, čeka prvo dete

Izdavačka kuća SM Entertainment potvrdila je danas da se član grupe EXO, Chen, uskoro ženi, a kruže priče i da je njegova verenica trudna.

U iznenadnom saopštenju na društvenim mrežama, objasnili su da je momak upoznao devojku koja nije poznata ličnost, ali mu je veoma važna.

„Chen je upoznao nekoga veoma važnog i uskoro će se oženiti. Mlada nije poznata ličnost i venčanje će biti održano u privatnosti, u prisustvu porodice,“ stoji u saopštenju.

„Shodno zahtevu porodice, venčanje i sve vezano za to će biti u privatnosti, zbog čega molimo fanove i novinare za razumevanje,“ nastavlja se i dodaje da će Chen nastaviti da radi u muzičkoj industriji.

Nešto kasnije, oglasio se i Chen ručno napisanim pismom u kome je naveo da je želeo da bude „iskren sa fanovima.“

„Imam devojku sa kojom želim da provedem ostatak života. Bio sam zabrinut i razmišljao kako bi ta činjenica mogla da utiče na sve, ali sam razgovarao sa agencijom i članovima grupe jer sam želeo da ranije sve saopštim da ne bi bilo iznenađenja,“ rekao je on i nastavio da se zahvaljuje članovima grupe na razumevanju.

„Dobio sam ovaj blagoslov, koji me je malo iznenadio jer neću moći da nastavim sa planovima, ali sve to me je samo ojačalo,“ objasnio je.

Neimenovani izvori tvrde i da je Chenova izabranica trudna, te da će on uskoro postati otac.