GOT7 potvrdio da napuštaju JYP Entertainment, da li se grupa raspada?

JYP Entertainment i GOT7 zvanično su potvrdili da će članovi benda napustiti ovu izdavačku kuću nakon što se nisu složili oko novih ugovora.

Fanovi su nagađali o tome kakva je budućnosti benda nakon što im ugovor istekne 19. januara 2021. godine. Nijedan od sedam članova benda nije odlučio da obnovi ugovor i od tada svako zasebno pregovara sa drugim kompanijama.

U izjavi za medije, JYP Entertainment potvrdio je da bend traži „svežu budućnost“ i zahvalio se članovima na svemu što su uradili od kada su debitovali 2014. godine.

„JYP Entertainment je imao temeljne razgovore sa članovima GOT7 uoči isteka njihovog ekskluzivnog ugovora 19. januara. Kao rezultat toga, obe strane su se složile da ne obnavljaju ugovor,“ stoji u saopštenju.

„GOT7 je imao izuzetan uspeh kao globalna grupa idola koja predstavlja K-pop od njihovog debija 16. januara 2014. godine.“

„Iskreno zahvaljujemo GOT7 što je bio deo rasta K-popa i naše kuće-a, kao i svim obožavaocima koji su beskrajnom podrškom od njihovog debija bili izvor motivacije za aktivnosti GOT7.“

Nekoliko članova objavilo je statuse o budućnosti benda na svojim društvenim nalozima, uključujući Marka koji je nagovestio da bi grupa mogla da se nastavi na neki način da postoji nakon isteka ugovora.

„Proteklih 7 godina bile su najbolje godine u mom životu“, napisao je. „Ništa se ne završava, samo počinje. Nas sedmoro ćemo vam do kraja donositi najbolje od nas.“ #GOT7FOREVER“

Mediji inače pišu da je Mark taj koji planira da se vrati u Los Anđeles i sa porodicom pokrene Youtube kanal.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.