in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL WINWIN

BTS opet ušao u istoriju: Prvi k-pop album koji je već godinu dana na Billboard top listi

K-pop senzacija ovih dana na listu rekorda i uspeha postavila je novi: njihov album Love Yourself: Answer prvi je album jedne korejske grupe koji je proveo godinu dana na glavnim američkim top listama na billboradu.

Album Love Yourself: Answer prošle nedelje bio je na 152. mestu Billboardove 200 liste, što je 52 nedelja kako se nalazi na listi.

Ovim je uspeo da obori rekord i postane prva k-pop grupa kojoj je ovo pošlo za rukom. Album je do sada prodat, odnsono preslušan, 1.1 milion puta, što znači da će dobiti sertifikovan kao platinasti.

BTS je u istoriju prvi put ušao još 2016. godine, kada je njihov album Wings proveo dve nedelje na Billboard 200 listi, dok su drugi k-pop izvođači na listi trajali samo nedeljju.

Love Yourself: Answer je napravljen tako da je idealan za današnje uslove u kojima se muzika strimuje pre nego kupuje, jer album ima 26 pesama, uz omiljene singlove fanova sa prethodnih izdanja Love Yourself: Her i Love Yourself: Tear.

Ova tri albuma čine komplikaciju Love Yourself, a prvi singl Idol, dospeo je na 11. mesto Billboardove Hot 100 liste odmah po objavljivanju.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti