in

WTFWTF LOLLOL OMGOMG WINWIN LOVE!LOVE! CryCry

Baka Prase proveo 15 dana u zatvoru zbog „građanske prijave“

YouTuber Baka Prase, koji je pre nekoliko nedelja otkrio da se povlači sa YouTuba zbog skandala sa pedofilijom, danas je objavio video u kome je ispričao da je proteklih 15 dana proveo u pritvoru.

Bogdan Ilić je otkrio da je pre 15 dana uhapšen u svom stanu zbog građanske prijave koja je podneta protiv njega u Tužilaštvu.

„Mislim da je vreme da vam kažem zašto me nije bilo 15 dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim, ali iskreno nisam razmišljao o povlačenju,“ počeo je on.

„Neko je otišao u tužilaštvo i podneo građansku prijavu protiv mene. Tužilaštvo je bilo obavezno da to proveri i poslali su ljude po mene da me odvedu na ispitivanje. Do trenutka dok nisam priveden, smeo sam da snimam sve. bez daljeg odugovlačenja, pustiću vam te isečke šta se sve izdešavalo”, rekao je on.

„15 dana nisam snimao, povukao sam slike jer nisam znao šta će biti ishod svega što se dešava. Bio sam u zatvoru 15 dana zbog svega ovoga što se izdešavalo,“ objasnio je Ilić.

Pre danas, youtube je poslednji video objavio 22. jula, kada je pratiocima rekao da mora da se povuče i „razmisli o svemu“. Tome je prethodila optužba da je spavao sa maloletnom devojkom, ali i njegovo priznanje, uz odbranu da nije znao da je ona maloletna.

Ipak, nakon odgledanog videa nije jasno da li se išta od ovoga – zaista i dogodilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

One Comment