Novi sukob na YouTubu: Baka Prase zaratio sa Kimijem, ali čini se da je ovoga puta on u pravu

Kad nema sponzora, dobre su i drame, glasi stara srpska poslovica. Okej, možda nije tako stara, ali čini se da je Baka Prase često primenjuje.

Popularni YouTuber svako malo potkači nekog od svojih kolega, ali i ljude sa javne scene: nakon što je ušao u sukobe sa Foxom Voyagom, sada je u sukobu sa jutjuberom Kimija, čije je pravo ime Miloš Kostić.

Ipak, ovo je sukob koji nije započeo Bogdan, već Kimi, koji je u nazive svojih klipova stavljao Bakin nadimak, kako bi izgradio bazu pratilaca, ali i dobijao preglede na YouTubu.

„Nijedan jutjuber sa kojim je ranije snimao, neće više da snima sa njim, neće ni da se vidi sa njim, jer je prema svima koje zna ispao gnjida i izdao ih. Svi su vremenom videli kolika je on slina od čoveka i neće da imaju kontakt sa takvom osobom uopšte,“ objasnio je Baka u novom videu.

Ilić je osudio Miloša jer koristi Medžija, roma kojeg je upoznao u Knezu i sa kojim snima video za svoj kanal, zarad što više pregleda na ovoj video platformi. Kako kaže, Miloš je to predstavio kao pomoć malom romu da zaradi i da ga izvuče iz siromaštva, međutim, čvrst je pri stavu da je istina malo drugačija, preneo je IDJTV.

Bogdan je Kimijevu pomoć predstavio kao samoreklamu, gde jutjuber želi sebe da prikaže kao dobročinitelja i u lažnom svetlu.

Pored Youtube klipova koje su obojica objavili, njihovo peckanje ne prestaje ni na Instagramu, gde javno upućuju poruke jedan drugom preko svojih Instagram storija.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.