in

WTFWTF OMGOMG WINWIN LOLLOL CryCry LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

Baka Prase optužen za pedofiliju: Nisam znao da su maloletne

YouTuber Bogdan Ilićčije je pravo ime Baka Prase, priznao je slao poruke eksplicitnog sadržaja devma maloletnicama, ali i daje imao seksualne odnose sa jednom od njih u svom stanu.

Deo javnosti reagovao je ovim povodom, optuživši ga za pedofiliju.

Baka Prase je snimio video u kome je priznao da je zaista spavao sa jednom od njih u svom stanu, ali da nije znao da su, kako kaže, 2004. i 2006. godište, već je mislio da je jedna od njih punoletna.

On je između ostalog objašnjavao, kako kaže, svoj deo priče, navodeći da su devojke koje su sa njim te večeri bile u stanu “na keca želele da spavaju sa njim jer je popularan”, te da su lagale u vezi svojih godina.

PROČITAJTE I: Razumevanje PRISTANKA: Možete reći „ne“ kad god poželite

Branio se govoreći da je “muško” i da je „logično da e spavati sa devojkom ukoliko ona to želi” – dodajući da bi, kako kaže, svaki muškarac isto uradio na njegovom mestu.

Ali, umesto da prizna grešku i nastavi da radi na sebi i izvini se, Ilić je nastavio da širi problem. On u videu javno priznaje da je slao poruke, da su skrinšotovi koji su se pojavili stvarni i da je devojka koja ih je podelila, kako kaže, “pre svega jedna ružna, glupa narkomanka koja treba da očupa obrve.”

Ovakvim stavom, Ilić je uradio ono što mnogi na njegovom mestu rade – optužio oštećenu stranu da je ona kriva, a čini se da je takav i sentiment na internetu: dok ga jedni optužuju i pozivaju na „kensl“, drugi ga brane i kažu da su devojke krive.

On je u videu takođe najavio tužbu zbog objavljivanja skrinšotova.