in

WINWIN CryCry OMGOMG LOLLOL WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

Baka Prase objavio poslednji video, odlazi sa YouTuba

 objavio je danas da više neće snimati video snimke za Youtube.

U 13-minutnom videu objasnio je da je njemu ideja bila da „zabavlja i nasmeje ljude, što odlično radi“, a potom je objavio listu donacija koje je obavio prethodnih meseci.

„To se u poslednje vreme svelo na svađu i raspravu sa ljudima koje ne znam kako izgledaju, ali me ne vole,“ istakao je.

U nastavku se osvrnuo i na „slučaj pedofilije“ odnosno seks sa maloletnom devojkom, nakon čega je i počela drama posle koje mu je Youtube ukinuo monetizaciju, a sponzori otkazali ugovore.

„Svašta su pisali i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primorao ni na šta, da ja nikoga nisam iskoristio, iako sam obmanut,“ rekao je.

„Ja znam ko sam i kakav sam čovek i ja spavam mirno. I ovime sam završio pravdanje ljudima kojima je jedina svrha i poenta da truju i da mrze. Šta ja radim u privatno vreme ne trea nikoga da se tiče. Ja sam tu da nasmejem ljude, ali i da budem surovo iskren,“ nastavio je.

Potom je objavio da se povlači sa Youtuba – bar na neko vreme.

„Sada se obraćam vama, mojoj Instituciji koja stoji uz mene, hvala vam od srca, ne pričam to često… neverovatno mnogo mi znači sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumeti ovu moju odluku, da razmislim šta mi je dalje činiti, da li je moja budućnost Youtube, da li je nešto drugo… ovo me je toliko bacilo u razmišljanje tako da moram da se presabarem, moraću baš dobro da razmislim šta ću dalje,“ završio je.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti