Baka Prase izgubio sponzore jer je spavao sa maloletnicama: Razumem ih

fb
tw
wa
tg

Bogdan Ilić Baka Prase ostao je zbog većine sponzora. Brendovi koji su do sada podržavali youtubera rešili su da mu otkažu saradnju, zbog toga što je spavao sa maloletnom devojkom.

U videu koji je juče objavio, otkrio je tri velika brenda koji su prestali da sarađuju sa njima i dodao  da će protiv devojke sa TikToka, zbog čijih tvrdnji je došlo do ove situacije, podneti dve tužbe.

“Dve tužbe će biti poslate njoj. Prva je privatna, zato što mi je nanela materijalnu i nematerijalnu štetu. Materijalna je to što mi sponzori sad otkazuju saradnju, a nematerijalna je to što mi je povredila ugled i što ja trpim duševni stres zbog toga što je ona uradila. Sponzori su meni zbog nje otkazali saradnju”, rekao je u videu.

“Sponzori su mi otkazali saradnju. Šalju mejlove svim mojim sponzorima i ja njih razumem… Ne mogu da rizikuju svoj ugled zbog mene jednog. Ja njih potpuno razumem i podržavam zbog toga što su uradili. Znam da će se sve vratiti na staro čim ja dokažem da sam u pravu, čim ja dokažem istinu”, pravdao se.

“Mene ovo neće da uspori. Ja ću da plivam u svom bazenu. Ja ću da se brčkam u svom đakuziju. Ja ću da imam mnogo para nezavisno od ovoga! Vi meni stavljate pare u džep! Vi gledate mene, stavljate mi pare u džep. Vi mene napadate, ja tužim, dobijem pare u džep! Ja samo pravim pare, ovako, zbog vas! Hejteri! Vi ste presmešni! Vodite se samo idejom da mi napakostite… E, meni neće biti loše, jer ja ništa nisam pogrešno uradio”, rekao je i u nekom momentu mahao snopom novčanicama.

Podsećanja radi, jedna devojka je na TikToku iznela tvrdnje da Baka koristi svoj uticaj kako bi spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge.

Ilić je nakon ovoga snimio video klip u kojem je istakao da će tužiti pomenutu devojku i izneo svoju stranu priče.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.