in ,

LOVE!LOVE!

Svi pričaju o seriji Tiny Pretty Things: Da li da gledaš novu teen misteriju?

Netflix dobro zna šta volimo. Nova serija Tiny Pretty Things stigla je na ovaj striming servis prošle nedelje i – sasvim očekivano – već je na vrhu liste najgledanijih serija u Srbiji.

Radnja je smeštena u fiktivnu baletsku školu Archer u Čikagu i ima sve ono što čini jednu misteriju dobrom: drama, ljubavne zavrzlame i naravno – ubistvo. Kritičari su seriju opisali kao spoj filma Crni labud i serije Slatke male lažljivice – evo da li treba da je gledaš.

O čemu se radi u seriji Tiny Pretty Things?

Serija se zasnovana na istoimenoj knjizi, koju su napisali Sona Charaipotra i Dhonielle Clayton. Prati učenike elitne baletske akademije, koji su spremni na sve ne bi li ostvarili svoje snove. Kad kažemo sve, mislimo – sve: nož u leđa, manipulacije i sabotaže samo su deo onoga na šta su likovi iz serije spremni.

Glavni zaplet se dešava kada neko gurne balerinu Cassie Shore sa krova škole. Baš tada u školu dolazi nova učenica Neveah…

Ko igra u seriji Tiny Pretty Things?

Za razliku od mnogih drugih serija u kojima je igra glavna tema, ovde su glumice i glumci profesionalni igračice i igrači. Neveah igra Kylie Jefferson, Bette je Casimere Jollete, June igra Daniela Norman. Tu su i Brennan Clost kao Shane, Michael Hsu Rosen kao Nabil i Damon J. Gillespie kao Caleb.

Koliko epizoda ima serija Tiny Pretty Things?

Prva sezona serija Tiny Pretty Things ima 10 epizoda i sve možeš da ih gledaš na Netflixu od 14. decembra 2020. godine.

Pogledaj trejler za seriju Tiny Pretty Things?