in

Evo kako da gledaš sve epizode serije „Rick i Morty“ sa prevodom na srpski

Naravno, zahvaljujući striming servisu HBO GO

Nova, 5. sezona serije Rick i Morty premijerno će biti prikazana 21. juna, a mi već sada znamo da ćeš sve epizode moći da gledaš odmah u Srbiji, i to sa prevodom!

Kako da gledaš nove epizode serije Rick i Morty sa prevodom?

Nagrađivana animirana serija „Rik i Morti“ (Rick And Morty) vraća se sa petom sezonom, koja će ekskluzivno biti dostupna na HBO GO-u od 21. juna. Dakle, tog dana poseti HBOGO.rs, gde će te čekati nove epizode, prevedene na srpski jezik.

Koliko epizoda ima 5. sezona serije Rick i Morty?

Nova, 5. sezona će imati 10 epizoda, što ne čudi – samo je prva sezona ove serije imala 11 epizoda, dok je u svakoj drugoj bilo po njih 10.

O čemu se radi u seriji Rick i Morty?

Hit komedija prati genijalnog naučnika i sociopatu, Ricka Sancheza. Nakon što je nestao pre dvadeset godina, Rick se iznenada pojavljuje na vratima svoje ćerke Beth i useljava se kod nje i njene porodice. Iako Beth pruža dobrodošlicu Ricku, njen muž, Jerry, nije toliko oduševljen ovim porodičnim okupljanjem.

Jerry je zabrinut za Ricka, koji koristi garažu kao svoju ličnu laboratoriju. U laboratoriji, Rick radi na brojnim naučnim pronalascima, ponakad i vrlo opasnim. Ali, to nije jedina stvar koja brine Jerryja. Rick se često upušta u intergalaktičke avanture na koje vodi svoje unuke, Mortyja i Summer.

Kako da gledaš sve epizode serije Rick i Morty sa prevodom?

Sve epizode i sve sezone animirane serije Rick i Morty od 21. juna biće dostupne na striming servisu HBO GO, sa prevodom na srpski jezik.

Pogledaj trejler seriju Rick i Morty.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *