Evo kako da gledaš sve epizode serije „Rick i Morty“ sa prevodom na srpski

Nova, 5. sezona serije Rick i Morty premijerno će biti prikazana 21. juna, a mi već sada znamo da ćeš sve epizode moći da gledaš odmah u Srbiji, i to sa prevodom!

Kako da gledaš nove epizode serije Rick i Morty sa prevodom?

Nagrađivana animirana serija „Rik i Morti“ (Rick And Morty) vraća se sa petom sezonom, koja će ekskluzivno biti dostupna na HBO GO-u od 21. juna. Dakle, tog dana poseti HBOGO.rs, gde će te čekati nove epizode, prevedene na srpski jezik.

Koliko epizoda ima 5. sezona serije Rick i Morty?

Nova, 5. sezona će imati 10 epizoda, što ne čudi – samo je prva sezona ove serije imala 11 epizoda, dok je u svakoj drugoj bilo po njih 10.

O čemu se radi u seriji Rick i Morty?

Hit komedija prati genijalnog naučnika i sociopatu, Ricka Sancheza. Nakon što je nestao pre dvadeset godina, Rick se iznenada pojavljuje na vratima svoje ćerke Beth i useljava se kod nje i njene porodice. Iako Beth pruža dobrodošlicu Ricku, njen muž, Jerry, nije toliko oduševljen ovim porodičnim okupljanjem.

Jerry je zabrinut za Ricka, koji koristi garažu kao svoju ličnu laboratoriju. U laboratoriji, Rick radi na brojnim naučnim pronalascima, ponakad i vrlo opasnim. Ali, to nije jedina stvar koja brine Jerryja. Rick se često upušta u intergalaktičke avanture na koje vodi svoje unuke, Mortyja i Summer.

Kako da gledaš sve epizode serije Rick i Morty sa prevodom?

Sve epizode i sve sezone animirane serije Rick i Morty od 21. juna biće dostupne na striming servisu HBO GO, sa prevodom na srpski jezik.

Pogledaj trejler seriju Rick i Morty.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.