in

WINWIN WTFWTF OMGOMG LOLLOL CryCry

Podneta krivična prijava protiv Bake Praseta

YouTuber optužen da je izvršio obljubu nad maloletnicom

Iako je javnost mislila da je sud zaboravio na optužbe da je Bogdan Ilić Baka Prase izvršio obljubu nad maloletnicom, to se nije dogodilo.

Kako su javili domaći mediji, danas je podneta krivična prijava protiv Bake Praseta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavestilo je Zaštitnika građana da je Uprava kriminalističke policije podnela krivičnu prijavu protiv Jutjubera B.I. poznatog kao Baka prase, zbog, kako se sumnja, nedozvoljenih polnih radnji sa maloletnom osobom, saopšteno je danas iz kancelarije Zaštitnika.

MUP je uputio odgovor Zaštitniku u okviru postupka koji je on pokrenuo po sopstvenoj inicijativi posle saznanja iz medija o navodnim nedozvoljenim polnim radnjama pomenutog YouTubera.

Službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su odgovarajuće provere i utvrdili da su 7. i 8. jula primljene dve prijave građana putem elektronske pošte, u kojima se ukazivalo na video zapis na platformi „Jutjub“, u kome B.I. objavljuje sadržaj komunikacije ostvaren putem društvene mreže Instagram sa maloletnim licima, kao i da je imao seksualne odnose sa jednom maloletnicom.

Ove prijave građana su, zajedno sa arhiviranim spornim YouTube snimkom 8. jula dostavljene Posebnom odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradi, naveo je MUP u odgovoru Zaštitniku građana.

Zaštitnik građana podseća da je iz medija dobio informacije o navodnim nedozvoljenim polnim radnjama B.I. sa maloletnom osobom ženskog pola i njegovog priznanja u medijima da je izvršio navodnu obljubu sa detetom, kao i mizoginim govorom B.I. upućenim ženskim osobama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *