in

WTFWTF LOVE!LOVE! CryCry OMGOMG LOLLOL WINWIN

Ko je srpski YouTuber koji je pokrenuo „lov“ na romskog dečaka u Knez Mihailovoj ulici

Kostić je u jednom trenutku opkolio romskog dečaka, a potom mu držao predavanje

Ako ste redovan pratilac domaće online zajednice, sigurno znate ko je Miloš Kostić, koji na youtubeu objavljuje pod imenom “Kimi’s Life”.

On je svojevremeno snimao video klipove sa romskim dečakom Medžijem, kome je, kako tvrdi, želeo da pomogne – u svakom smislu te reči. Kostić mu je više puta davao novac, vodio ga u šoping, opremao kuću u kojoj živi sa roditeljima, braćom i sestrama, i generalno, trudio se da mu, kako kaže, ulepša život.

Bilo je dosta oprečnih komentara na račun ovakvih poteza mladog youtubera, a pojedini su navodili da ova dobročinstva radi zbog sopstvene popularnosti i kontenta, što je Miloš objasnio jednom kratkom rečenicom koja je u potpunosti legitimna.

“Meni je dobro, njemu je dobro, on uživa, ja imam kontent, radim ovo na obostranu korist i ne vidim problem”, rekao je on svojevremeno.

Jedan od njegovih poslednjih videa, objavljen krajem avgusta, izazvao je polemiku domaće javnosti, prenela je Nova.

Kostić je dečaku Medžiju dao, kako kaže, trideset hiljada dinara da bi prestao da prosi u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Nakon što se romski dečak oglušio o njihov dogovor, te nastavio da prosi, Miloš je pokrenuo “poteru” za dečakom, plaćajući svojim fanovima da ga pronađu na ulici, te da ga snime kako prosi, a sve sa krajnjim ciljem – da ga uhvati u laži i da se njih dvojica na kraju suoče.

To se i dogodilo, a krajnji ishod je krajnje poražavajuć – ostavlja gorak ukus nelagodnosti u ustima i blagi tremor u stomaku.

Kostić je u jednom trenutku video klipa opkolio Medžija na klupici, zajedno sa desetinama svojih fanova koji su jutjuberu pokušavali da pomognu u potrazi, a onda su ga svi zajedno šejmovali i “držali mu predavanje”.

YouTuber je terao dečaka i da mu se izvini, a kada je ovaj to učinio – Kostić ga je prekorio navodeći da se izvinio samo zato što mu je ovaj to tražio. Inače, sporni video je do sada pregledan preko 1 200 miliona puta.

Posle pisanja medija i negativnih reakcija, Kostić se opet oglasio na YouTubu, napadajući roditelje romskog dečaka kome je „samo želeo da pomogne“ i time nastavljajući svoje verbalne napade i onlajn zlostavljanje ovog romskog mladića.

Taj video, za manje od 24 sata, pregledan je preko 600 hiljada puta, a komentari su nimalo laskavi za romskog dečaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *