in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Kikin prvi singl „Penjem se na tron“ na 1. mestu trendinga u celoj regiji

Izdavačka kuća Geto Gerila predstavila je prošle nedelje prvi singl YouTube senzacije i gejmerke Kike, Penjem se na tron.

Saradnja Kike sa Mimi Mercedez i njenom izdavačkom kućom već u prvih par sati rezultirala je sa više desetina hiljada pregleda, a ubrzo zatim našla se i na broju jedan u trendingu, kako u Srbiji, tako i u čitavom regionu.

Numera za čiju je produkciju zadužen Zartical već danima ne silazi sa ove zavidne pozicije, a danas broji blizu dva miliona pregleda, o čemu izveštavaju i mediji u regionu.

je pre izvesnog vremena bila u centru skandala zbog svađe sa Bakom Prasetom. On je tada tvrdio da je gejmerka dobila novac kako bi ga prozivala.

„Kika se niotkuda pojavila i počela da rešeta po meni. Ona nas je okrivila da smo mi krivi što deca psuju, što su deca negativna. A u suštini jedino negativno je to što njoj svi pišu da bi je… Kika je došla sa namerom da je ona slatka devojčica i da izazove sažaljenje publike kako bi opstala. Ona je plaćena da mene isproziva,“ tvrdio je Baka Prase.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti