in

Kendall Jenner o borbi sa anksioznošću: Ponekad mi se čini da ću umreti

„Imala sam momente u kojima se osećam kao da treba da me hitno odvezu u bolnicu.“

Kendall Jenner izašla je u javnost sa pričom o borbi sa anksioznošću.

U razgovoru sa psihologom doktorom Ramanijem Durvasulom u emisiji Open Minded, manekenka je iskreno govorila o simptomima anksioznosti koje ima od detinjstva.

„Sećam se da sam bila zaista mlada – rekla bih da sam imala 8, 9, 10 godina – i da ne bih mogla da dođem do daha. Otišla bih do mame i rekla joj to“, prisetila se Kendall koja danas ima 25 godina.

„Kada iz ove perspektive gledam na to, jasno je da sam imala napade anksioznosti. Mislim da je prezaposlenost i situacija u kojoj se sada nalazim na neki način ono što je izaziva.“ nastavila je.

„Imala sam momente u kojima se osećam kao da treba da me hitno odvezu u bolnicu, jer mislim da mi srce otkazuje i ne mogu da dišem i treba mi neko da mi pomogne“, nastavila je Kendall.

„Ponekad pomislim da umirem“, dodala je. „Ponekad delovi mog tela u potpunosti otupe. To može biti zaista intenzivno i zastrašujuće.“

Jenner je dodala da je „veliki hipohondar“.

„Nekad to osetim na koži, fizički“, rekla je Kendall doktoru Ramaniju. „Bukvalno bih išla kod lekara, jer mi bude loše do te mere da sam ubeđena da nešto nije u redu.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *