Charli D’Amelio s razlogom ne edituje nesavršenstva na licu

Charli D’Amelio svesna je svog uticaja koje ima na tinejdžere i zbog toga otvoreno govori o mukama koje ima sa kožom svog lica i objašnjava zašto je izabrala da ih ne edituje na fotografijama.

„Trebalo mi je dosta vremena da bih se osetila udobno u sopstvenoj koži“, objašnjava ona.  „Trudim se da volim sebe, čak i kada mi koža ne izgleda dobro.“

Iako je jedna od najpopularnijih zvezdi TikToka ona nema problem da pokaže svoju prirodnu teksturu kože.

Charli je i ranije svojim pratiocima otvoreno govorila o stanju svoje kože i tako pokazala da je i ona samo obična tinejdžerka. A njeni fanovi je još više poštuju zbog njene otvorenosti i iskrenosti.

Akne zaista jesu uobičajene, posebno kod tinejdžera, zbog promena u nivou hormona tokom puberteta. Iako ne postoji lek one se mogu kontrolisati određenim tretmanima. Charli je jedna od retkih zvezdi koja prikazuje svoje lice onakvo kakvo jeste tako i tinejdžeri mogu da vide da ni velike zvezde ovi problemi nisu zaobišli. Akne ne treba da nas nerviraju i budu razlog da se osetimo nesigurnim. Naprotiv, moramo biti zadovoljni sobom onakvi kakvi jesmo a nerealna savršenstva predstavljena na društvenim mrežama uvek trebamo pratiti sa dozom sumnje. Takođe nikako ne bi trebalo da svoju kožu tretiramo proizvodima koji nisu dovoljno ispitani zato što mogu izazvati jako loše reakcije pogotovo na osetljivoj koži lica. Neka tvoj izbor budu prirodni proizvodi ili u najboljem slučaju prvo se posavetuj sa dermatologom o načinima nege kože lica.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.