in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL WINWIN

Jana Dačović prva influenser pobednica Elite Model Look 2019 za Srbiju

Mlada srpska youtuberka Jana Dačović od danas može da se pohvali novom titulom.

Ona je odabrana za prvu influenser pobednicu Elite Model Look 2019 izbora za Srbiju.

Popularna dvadesetogodišnjakinja, koja ima preko 700.000 pretplatnika na youtubu, nedavno je potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc

Po prvi put, od ove godine EML je u potrazi za narednom generacijom influensera, kao i modela. Influenseri će se takmičiti u specijalnoj kategoriji na svetskom finalu Elite Model Look da bi osvojili dvogodišnji ugovor sa Elite Model Worldom.

Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, Jana je prva nacionalna influenser pobednica za koju je objavljeno da će učestvovati na svetskom finalu EML 2019.

„Presrećna sam što sam od strane Elite Model Look-a izabrana za prvu nacionalnu influenser pobednicu. Ovo je zaista ogroman uspeh za mene i potvrda da moj vlogerski rad zaista vredi. Ovaj posao zahteva brojna odricanja, ali sa druge strane nudi veliku radost i svakodnevno ga radim sa velikom ljubavlju. U budućnosti ću se potruditi da moj Youtube kanal bude još maštovitiji i zabavniji za moje pratioce“, izjavila je Jana.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara