Društveno-odgovorna: Ariana Grande ulaže milion dolara u psiho terapije

Pop zvezda Ariana Grande objavila je da će, u saradnji sa kompanijom BetterHelp, podeliti milion dolara u svrhu psihološke terapije.

Navela je kako je uzbuđena što sarađuje sa pomenutom kompanijom. Smatra kako psihološka terapija ne bi trebala da bude privilegija koju imaju samo neki ljudi, već da mora da bude dostupna svima.

Shvata kako ovo ne predstavlja dugoročno rešenje problema, ali ipak je želela da ovo uradi kako bi ohrabrila ljude da shvate da nije sramota zatražiti pomoć.

„Nadam se da ćete iskoristiti ovu mogućnost i posetiti stranicu pomoću koje ćete biti spojeni sa sertifikovanim psihologom u trajanju od mesec dana. Nakon toga ćete imati opciju da obnovite pretplatu i nastavite s terapijom. Nadam se da će ovo biti korisna početna tačka i da ćete napraviti mesta za ovo u svom životu. Zaceljivanje nije jednostavno, ali vredni ste truda i vremena. Zahvaljujem se BetterHelp-u i jedva čekam da zajedno uradimo još stvari“, napisala je na mrežama.

BetterHelp je portal koji posetiocima pruža direktan pristup uslugama u oblasti mentalnog zdravlja. Omogućuje psihološku terapiju putem interneta, telefonskih poziva ili poruka.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.