Camila Mendes o napadima panike i borbi za očuvanje mentalnog zdravlja

Camila Mendes na naslovnoj je strani novog broja magazina Health, a u intervjuu koji prati seriju fotografija, otkrila je da se neko vreme borila sa napadima panike – i to na samom početku snimanja serije Riverdale.

„Sa početkom snimanja pete sezone serije Riverdale, došli su i napadi panike, što je za mene bilo neobično. Mislim da je to bilo zato što sam bila u Vancouveru i granice su bile zatvorene – niko nije mogao da nas poseti. Počinjete da vam nedostaju dom i život, a nemate u blizini prijatelje ili zajednicu. Želim da kažem da sam zahvalna što radim i nikada ne bih želela da ovo ispadne kao da nisam,“ rekla je ona i otkrila šta joj je najviše pomagalo u tim trenucima.

Foto: NINO MUÑOZ

„Kupanje je pomoglo u napadima panike. Takođe sam naučila da u tim trenucima odložim telefon, odmorim se od tehnologije i uđem u kadu uz muziku i knjigu. Nikad to nisam radila pre pandemije.“

Glumica je otkrila i koliko joj se život promenio otkako je počela pandemija korona virusa.

„Vrlo sam društvena osoba. Volim svoje prijatelje i obično mi je teško da budem sama. Ali u karantinu sam naučila koliko zapravo volim da provodim vreme sa sobom. Bilo je lepo shvatiti to i mislim da je to nešto što nam svima ponekad treba. Kad je sve ovo počelo, radila sam mnogo. Nikada nisam zamišljala da ću imati vremena samo da sedim i budem sama. Zaista sam preispitala sopstvene prioritete,“ iskrena je ona.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.