Zayn Malik odgovorio na optužbe da je udario mamu Gigi Hadid

Nekoliko trenutaka pre nego što je TMZ objavio vest da je Zayn Malik napao Yolandu Hadid, mamu njegove dugogodišnje devojke Gigi Hadid, on se na twitteru oglasio u vezi sa situacijom.

„Kao što svi znate, ja sam povučena osoba i želim da stvorim siguran svet za moju ćerku u kome će odrasti“, počeo je on.

„Svet u kome se privatne porodične stvari ne iznose na scenu kako bi ih svi gledali. U nastojanju da zaštitim taj svet za nju, pristao sam da ne osporavam tvrdnje koje proizilaze iz svađe koju sam imao sa članom porodice moje partnerke, koji je ušao u naš dom dok je moja partnerka bio odsutan pre nekoliko nedelja.“

On je nastavio: „Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali za sada se čini da postoje podele i uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje koje će mi omogućiti da delim roditeljstvo nad ćerkom na način na koji ona zaslužuje, ovo je ‘procurilo’ u štampu. Ipak se nadam da ćemo rešiti podele nastaleoštrim rečima i što je još važnije, zaštiti Khai i pružiti joj privatnost koju zaslužuje.“

Malik je odbacio optužbe koje je izneo TMZ, rekavši: „Poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog svoje ćerke odbijam da iznosim bilo kakve dalje detalje i nadam se da Yolanda preispitati svoje lažne navode i vratiti se rešavanju ovih porodičnih problema privatno“.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.